WelkomMenuKidsTegoedbonVacaturesMediaContact

Historie

We gaan maar niet al te ver terug. We hebben in oktober 1992 de zaak overgenomen van de toenmalige eigenaar. Dit was toen het ‘keetje’ op de Sniederslaan 4.Toon had al enige jaar ervaring met deze zaak en andere horecazaken. Lion werkte toen nog in de grafische industrie. Samen hebben we de grote stap gemaakt en nu, 20 jaar, later hebben we nog steeds geen spijt van onze beslissing destijds.

Omstreeks 2006 kwamen de eerste contacten met gemeente en projectontwikkelaars over het plan Markstaete (www.marktstaete.nl). Ons is toen gevraagd om hierin mee te doen, omdat ons ‘keetje’ wel heel erg in de weg stond. Na enige onderhandelingen zijn we toen met de gemeente aan de slag gegaan. Natuurlijk moesten we gedurende de bouw wel door kunnen draaien en daarom hebben we de afspraak gemaakt dat we gedurende de bouw op de Markt onze zaak verder konden voeren.

Het verplaatsen van de units van de Sniederslaan 4 naar de Markt 20a heeft heel wat voeten in de aarde gehad (kijk voor enkele foto’s en artikelen bij ‘Media’ ), maar uiteindelijk op zaterdag 16 mei 2009 konden we onze zaak op de markt openen.

Na ruim 2 jaar wachten op de nieuwbouw konden we op woensdag 3 augustus 2011 over naar onze nieuwe zaak op de Sniederslaan 2a.

Gratis WiFi beschikbaar